AKTUÁLNĚ: otevření MŠ

Milí rodiče,
na základě vašeho zájmu otevíráme v pondělí 11. května naši mateřskou školu, a to v běžné provozní době od 6:15 hod. do 15:45 hod.
Děti budou ve 4 třídách a během celého dne nebudou skupiny spojovány.
Je však nezbytné dodržovat jistá hygienická a bezpečnostní opatření:
1. Při cestě do školky a ze školky se na děti a doprovod vztahují obecná pravidla chování stanovená krizovými opatřeními tj. zakrytí úst a nosu ochrannými prostředky (rouška, ústenka, šátek…). V prostorách MŠ děti ani zaměstnanci roušky mít nemusí.
2. Ráno při příchodu do MŠ vám zaměstnanci provedou dezinfekci rukou a změří teplotu. Doprovod dítě převleče v šatně a předá zaměstnanci MŠ, který dítě převede do třídy. V případě, že budete potřebovat mluvit s paní učitelkou, daný zaměstnanec vám ji zavolá. Nemocné dítě (kašel, rýma, teplota…) nebude do MŠ přijato.
3. Při vyzvedávání dětí jak v poledne, tak i odpoledne zvoňte na zvonek dané třídy, vstupte do haly a použijte dezinfekci. Dítě vám přivede zaměstnanec k šatně.
4. Doprovod dítěte se v prostorách MŠ zdržuje jen po nezbytně nutnou dobu, udržuje rozestupy.
5. Dítěti přineste čisté pyžamo i náhradní oblečení (spodní prádlo, tepláčky, legíny aj., nejlépe řádně zabalené např. v igelitovém sáčku). Použité pyžamo budete mít připravené v sáčku k vyprání každý den ve skříňce dítěte. Dále prosíme, aby děti po dobu trvání opatření nenosily do MŠ vlastní hračky (toto prosím dětem vhodně vysvětlete).
6. Nástup do MŠ je podmíněn odevzdáním čestného prohlášení – ke stažení zde: Čestné prohlášení (vyplněné prohlášení odevzdejte v pondělí hned po příchodu do MŠ).

Za kolektiv MŠ vám děkujeme a prosíme o zodpovědný přístup, věříme, že společnými silami tuto nelehkou situaci zvládneme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..